Alkalmak

Egyéni alkalmak

Mindenki életében vannak kisebb nagyobb buktatók. Némely buktató azonban furcsa módon visszatér, és megugorhatatlan akadályként tűnik fel. Ezeket az akadályokat gyakran be is építjük az életünkbe, és előbb érdekesség lesz belőlük a környezetünk számára, később visszatérő idegeskedés a magunk számára.

A múltunk helyretétele megteremti annak a lehetőségét, hogy felszabaduljunk a korábban elszenvedett, és azóta is magunkkal hurcolt fájdalmaktól, tehetetlenségtől.

Aki erre hajlandó, az ki tud lépni az oly megszokott érzelmi mókuskerékből, és tovább léphet.

Mi történik egy ilyen alkalmon?

A hipnotikus állapot az agyunk egy természetes működése, amiben naponta órákat töltünk el. Azért nem vesszük észre, mert mikor az agyunk spontán módon csinálja, mi csak bambulunk, és nem figyelünk oda. Ilyen természetes működés az alvás is, de egy ihletett érzelmi hullám is.

Az első alkalommal egy tea mellett végigbeszéljük mindazt, amin változtatni szeretnél, és eldöntjük, tudunk-e együttműködni.

A második üléstől dolgozunk hipnózisban. Így vizsgáljuk meg a jelen élethelyzetedet, és a korábbi döntéseidet. Ezek az élmények érzelmileg igen telítettek szoktak lenni. Az ülések után felfrissülve, pihenten térsz vissza a mindennapokba, hogy mindazt, amit az ülésen megéltél, kamatoztasd.

Komolyabb változás eléréséhez általában 8 – 12 ülésre van szükség. Minden azon múlik ki mennyire motivált, vagy mennyire tudja elfogadni azokat a változásokat, amikre ő maga vágyik.

KÉRÉSEIM:

Pihenten érkezz! Úgy fogunk dolgozni, hogy közben a tested pihen, és ha bealszol, akkor az ülés csupán egy kis pihenés lesz a számodra!
Józanul érkezz! Részegen, vagy másnaposan az agyad másképp működik, mint normál állapotban. Csak józan emberrel dolgozom.
Nyitottan érkezz! Új összefüggéseket keresünk, az ember pedig végtelen. Az általad eddig vizsgált lehetséges magyarázatok körén kívülről is kerülhetnek elő válaszok.
Hajlandón érkezz! Azért dolgozunk, hogy az életed egyes aspektusait másképp tudd működtetni, mint eddig. Új utak, új szelek, épp ezért új jövő. Kérlek, engedd meg magadnak a változást, az újat, a jobbat!

AZ ÚJ ÖNMAGADHOZ VEZETŐ AJTÓHOZ NÁLAD VAN A KULCS.

Csoportos alkalmak

Téma köré szervezett 1×6, vagy 2×6 alkalmas tréningsorozat, mely adott célcsoport problémáit és megszokott megoldásait járja körül, nem magától értődő, de társadalmilag elfogadott alternatívákat kínálva.

Témák:
A normális család
Szexuális csapdák serdülő korban
Valaki javítsa meg a gyerekem / férjem / feleségem!
A megtévesztés jelei – hogyan manipuláld a manipulátort?